GGZ-werkconferentie Midden-Holland, 5 maart 2009

Tijdens deze werkconferentie kunt u uw inhoudelijke kennis rond het thema psychosomatiek bij volwassenen vergroten en de zorgverleners in uw omgeving beter leren kennen. Alle eerstelijnszorgverleners uit de regio Midden-Holland zijn welkom.

Inschrijven is eenvoudig: vul dit formulier in en fax of mail dit naar REOS Zorg (071-5130590 of info@reoszorg.nl). De conferentie vindt plaats in het Evertshuis in Bodegraven vanaf 17.15 uur.

Locatie:
Cultureel Centrum Evertshuis
Spoorstraat 15
2411 ED BODEGRAVEN
Telefoonnummer: 0172 618484
www.evertshuis.nl

De heer Cox, huisarts en kaderarts GGZ uit Den Haag is de eerste spreker. Hij is gepromoveerd op het gebied van somatisatie in de huisartsenpraktijk. In zijn presentatie richt hij zich op de epidemiologie en behandeling van somatisatie in de eerste lijn. Tijdens de tweede presentatie informeert mevrouw Van Jaarsveld, eerstelijnspsycholoog te Oudewater, de deelnemers over het gevolgenmodel als mogelijke gesprekstechniek om patiŽnten te motiveren (andere) hulp te zoeken. Na een korte pauze gaat men zelf aan het werk tijdens twee workshops. Tussendoor is er een warm buffet waarbij er voldoende gelegenheid is op een informele manier contact te leggen met collegaís uit de regio. Kosten van deelname bedragen Ä 17,50.